Pravno obvestilo

 

Omejitev odgovornosti:
Ta spletna stran je v lasti Foto kluba Nova Gorica (v nadaljevanju klub) in je ustvarjena z namenom širjenja informacij o klubu. Spletna stran in vsa vsebina je informativnega značaja, zato klub ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Za primer povzročene kakršne koli škode uporabniku spletnega mesta z uporabo informacij na spletnem mestu in napotitev na druge strani in njihovo vsebino v svetovnem spletu klub ne prevzema nikakršne odgovornosti. Spletne strani kluba bodo s strani urejevalcev vzdrževane z skrbnostjo, vendar kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij, ki se brez predhodnega opozorila lahko spremenijo. Uporabniki objavljeno vsebino na straneh uporabljajo na lastno odgovornost.

Klub ali katerakoli oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, za morebitno občasno nedelovanje strani in s tem povezane nevšečnosti ne prevzema odgovornosti.

Avtorske pravice:
Vsako kopiranje ali objavljanje fotografij in tekstov je brez predhodnega pisnega soglasja kluba ali posameznih avtorjev prepovedano. Vse fotografije in teksti, ki se nahajajo na spletni strani kluba so avtorsko zaščiteni. V primeru kakršnekoli zlorabe ali kraje vsebin bodo klub ali posamezni avtorji kazensko in odškodninsko preganjali. Predloga spletne strani po licenci GPL.

 

Copyright © 2010 FK Nova Gorica

 

 

 

Stran poganja Joomla!, odprta koda