Novice

Fotografska razstava Miloš Prinčič

V petek 6. marca 2015 ob 19 uri vas vabimo na otvoritev druge samostojne fotografske razstave na temo Krajinska fotografija člana Miloša Prinčiča, ki bo v galeriji restavracije in kavarne Pecivo v Novi Gorici . Vljudno vabljeni .

          VABILO NA RAZSTAVO milos

Fotografska razstava Aleksander Oblak

fkng oblak Upwardly 01V četrtek 5. marca 2015 ob 18 uri vas vabimo na otvoritev druge samostojne fotografske razstave člana Aleksandra Oblaka. Razstava bo v pritlični pasaži EDA CENTRA v Novi Gorici in bo na ogled do 7 aprila 2015. Vljudno vabljeni da si razstavo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preberi več

Foto potep FKNG

Čeprav se člani FKNG večkrat podamo v okolico benetk, smo se tokrat v dveh skupinah  kakor večina fotografov podali  na potep po Benetkah ravno v času beneškega karnevala. Karneval je paša za oči za fotografe. Z vlakom smo se na sredo in četrtek popeljali do benetk, kjer smo sproščeno fotografirali maske do onemoglosti.Več o benetkah tukaj.

          VLF 6101 2

                    foto: Vasja Leban

          IMG 6503 3

                    foto: Simon Kovačič

Razstava Raša Milojevič

V petek 6. februarja  bomo v avli Mestne občine Nova Gorica  ob 18 uri, odprli razstavo pod naslovom: Kitajska-Ljudje-Ulica, priznanega srbskega fotografa, člana Foto kluba 202 iz Zaječarja Radojce Raše Milojevića. Razstavljene črno bele fotografije so izbor del, posnetih na daljšem potovanju po Kitajski.

          rasa                                 4 rasa milojevic osmeh smile

          Raša Milojević (Foto: Miroslav Predojević)                         foto: Raša Milojević - Smile

Preberi več

Članska fotografska razstava

Foto klub Nova Gorica ne pozna zimskega spanja. V ciklu Glasbenih večerov, ki jih organizira Glasbeno društvo Nova, bomo v četrtek 5. februarja, v prostorih Kulturnega doma v Bukovici, predstavili razstavo svojih članov.

          FKNG bukovica 2015 4

Preberi več